Proteinmix

Våra proteinmixer FORMA är framtagna för bättre proteinutnyttjande och för bättre effektivitet och lönsamhet samt är optimerade på högvärdigt fett och protein.

 

Forma Mega 40 är en råvarumix för nötkreatur. Utfodras tillsammans med grovfoder och spannmål eller i kombination med andra produkter. Fodret kan användas i foderstater som behöver kompletteras med hög andel fett av hög kvalitet och/eller protein av hög kvalitet. Passar även till foderstater med Hp-massa och Majsensilage. Tillför en balanserad aminosyrasammansättning. Fodret är en råvarumix utan tillsatta vitaminer eller mineraler, så komplettera därför foderstaten med  mineralfoder.

Forma 39U är en råvarumix till nötkreatur. Utfodras tillsammans med grovfoder och spannmål eller i kombination med övriga produkter. Formula 39U tillför mycket och framförallt lättlösligt protein. Passar i alla typer av foderstater, även till foderstater med HP-massa och Majsensilage. Fodret är en råvarumix utan tillsatta vitaminer eller mineraler, så komplettera därför foderstaten med  mineralfoder. Innehåller Urea.

Forma 41U är en råvarumix för nötkreatur. Utfodras tillsammans med grovfoder och spannmål eller i kombination med andra produkter. Fodret används i foderstater som behöver kompletteras med ytterligare protein och/eller fett av hög kvalitet, även till foderstater med HP-massa och Majsensilage. Fodret är en råvarumix utan tillsatta vitaminer eller mineraler, så komplettera därför foderstaten med mineralfoder. Innehåller Urea.

Forma Näramix är en värmebehandlad mjölkross som innehåller expro, rapsmjöl och agrodrank. Den passar utmärkt om du har mixervagn och blandar ditt foder. Mjölkrossen gör att korna eller ungdjuren inte lika lätt kan sortera. Näramix passar bra då det saknas råprotein i foderstaten och till lågmjölkande kor. Kan användas som enda råvara till växande ungdjur. Fodret är en råvarumix utan tillsatta vitaminer eller mineraler, så komplettera därför foderstaten med mineralfoder.

Forma Expromix är en proteinmix för nötkreatur. Vår storsäljare! Innehåller raps, fett och agrodrank. Fodret är en råvarumix utan tillsatta vitaminer eller mineraler, så komplettera därför foderstaten med mineralfoder.

Forma Mega 42 är en råvarumix till mjölkkor och passar i de flesta foderstater. Innehåller högvärdiga fettsyror och högvärdigt protein. Fodret är en råvarumix utan tillsatta vitaminer eller mineraler, så komplettera därför foderstaten med mineralfoder

Forma 43 är en råvarumix som passar när grovfodret har ett lågt proteininnehåll, som till exempel vid utfodring av majsensilage eller betmassa, och bidrar då med protein samt ett balanserat innehåll av aminosyror. Fodret är en råvarumix utan tillsatta vitaminer eller mineraler, så komplettera därför foderstaten med mineralfoder.

Forma Betformix är en råvarumix som består av betfor, raps och fett. Fodret är en råvarumix utan tillsatta vitaminer eller mineraler, så komplettera därför foderstaten med mineralfoder.


Har du frågor om vårt sortiment?

Kontakta din säljare.