Välkommen till Swedish Agro


Swedish Agro är en del av den internationella lantbrukskoncernen Danish Agro. Swedish Agro är koncernens svenska dotterbolag och etablerades år 2011. Bolaget har sedan dess utvecklats från att enbart vara specialiserat på försäljning av insatsvaror inom växtodlingsområdet till att nu vara en komplett leverantör till våra kunder.

Swedish Agro har nått nya höjder


Se den speciella monteringen av den 21 m breda logotypen och ett 10 m högt varumärke på vår foderfabrik i Kalmar hamn samt den härliga utsikten från den 60 m höga foderfabriken.
 

Vår verksamhet


Vår verksamhet omfattar bland annat handel med foder, växtodling och spannmål samt en butiksverksamhet med inriktning mot lantbruk, trädgård, djurfoder, jakt och skog. Huvudkontoret ligger i Kalmar, där vi också är ägare till en av Europas modernaste foderfabriker.

Vårt mål är att i nära samverkan med kunden utveckla och leverera vär­deskapande lösningar på gårdsnivå. Swedish Agro ska med en klar strategi fortsätta att utvecklas som komplett leverantör, för att därigenom ytterligare stärka bolagets position på den svenska marknaden. Genom långsiktighet, kvalitet och lönsamhet ska Swedish Agro vara representerat i alla geografiskt viktiga områden. Vi vill också vara en betydande aktör inom spannmålshandeln, såväl i Sverige som på export.

Swedish Agro Machinery, vars huvudkontor ligger i Skurup, erbjuder lantbruksmaskiner, reservdelar och service från varumärkena CLAAS, Horsch, Rauch, Metsjö, Spearhead, AVR och Scanstone.