Är du en ambitiös och pålitlig HR-expert?


Swedish Agro och Swedish Agro Machinery är två företag i snabb utveckling med en ambitiös tillväxtplan. Vi växer och utvecklas ständigt så att vi kan skapa mervärden för den svenska lantbrukaren.

Vad ska du göra?
Vi erbjuder en spännande tjänst som HR-ansvarig, där du får en stor kontaktyta och är den första kontaktpunkten för alla HR-processer i medarbetarcykeln. Du ansvarar för att driva och genomföra HR-processerna i nära samverkan med ledarna för de två företagen samt global HR Management. Arbetsuppgifterna är mångsidiga och omfattar bland annat rekrytering, introduktion, sparring och rådgivning till våra chefer, uppföljning och ansvar för medarbetarutveckling och uppföljning av strategiska initiativ. Här ingår även HR-administrativa uppgifter, bland annat att utarbeta juridiska dokument och processer, överstämmelse med avtal samt uppdatering av HR-ledningssystem för att nämna några exempel. Det är viktigt att du trivs med att kunna hantera många olika typer av uppgifter, har lätt för att prioritera, är proaktiv och kan driva ditt HR-område självständigt.

HR i koncernen
Kliv in i ett HR-team där vi verkar och utvecklar HR tillsammans med HR-kollegor i Danish Agro-koncernens internationella bolag med tempo, flexibilitet och stora ambitioner. Som lokal HR-expert behöver du kunna arbeta med det globala HR-teamet, eftersom du är den som säkerställer implementeringen av HR-processer, verktyg och HR Management-system lokalt. 

Din profil
Du har en relevant HR-utbildning och arbetslivserfarenhet på minst 3-5 år. Du har erfarenhet av hela värdekedjan inom HR. Du tar ansvar för dina uppgifter och uppnår mål effektivt. Du är strukturerad, bra på att prioritera dina uppgifter och kan lätt hantera inkommande uppgifter som snabbt måste prioriteras. Du är bra på att kommunicera och du talar och skriver engelska flytande då det är vårt koncernspråk. Dessutom trivs du med utveckling - både din egen och vår - och du är ständigt öppen för nya och bättre sätt att lösa dina uppgifter så att vi tillsammans blir ännu bättre. 

Vad du kan förvänta dig

  • Vi erbjuder ett jobb där du har goda möjligheter att forma HR-området i Sverige och där du dessutom får en spännande och utmanande vardag där ingen dag är den andra lik
  • En trivsam arbetsmiljö i lugna nybyggda kontorslokaler
  • En position där det finns fokus på sparring, kunskapsdelning och samarbete


Placeringsort
Kalmar

Låter det som något för dig?
Skicka gärna personligt brev och CV till oss så snart som möjligt. Vi genomför löpande urval och intervjuer så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor om anställningen, kontakta VD Swedish Agro Björn Skogsberg på mobil 070 5570625 eller Group HR Director Fabian Thorsager Scheffler på mobil +45 2780 0321. Din ansökan skickar du in här: https://bit.ly/2IeP6WP


Om företaget
Swedish Agro är en del av den internationella lantbrukskoncernen Danish Agro. Swedish Agro, som är koncernens svenska dotterbolag, har verksamhet som omfattar bland annat handel med foder, växtodling och spannmål samt en butiksverksamhet med inriktning mot lantbruk, trädgård, djurfoder, jakt och skog. Vårt mål är att i nära samverkan med kunden utveckla och leverera värdeskapande lösningar på gårdsnivå.