Matkyckling

Produktion av matkyckling – i ständig förändring

Matkycklingproduktion är en bransch som ständigt utvecklas vilket ställer stora krav på högkvalitativt foder. Vi arbetar kontinuerligt för att utvärdera och förbättra våra produkter för att ge friska djur med god tillväxt.

Vi strävar efter att ständigt ligga i framkant och vara det självklara valet för lantbrukaren. Tack vare koncernens internationella närvaro har vi dessutom unik insyn i vad som händer i branschen, även utanför Sveriges gränser, allt för att kunna ge våra kunder bästa möjliga service.
 

Foderprogram

Våra foderprogram för matkyckling är uppdelade i fyra faser för att följa kycklingens behov allteftersom den växer. Det viktigaste fodret i kycklingens liv är startfodret. Startfodret behöver vara näringstätt och väl anpassat för att ge kycklingarna den bästa starten. Vårt startfoder Maxi Start i 2,5 mm pellets innehåller allt kycklingen behöver i ett litet format för att vara lättåtkomlig för djuret.

Vi har också koncentrat för dig med egen spannmål. Vi lägger stort fokus på att skapa en optimal fodersammansättning utefter djurens specifika krav.
 

Vi erbjuder högklassigt foder för:

  • Konventionell kyckling
  • Majskyckling
  • Långsamväxande kyckling
  • Avelsdjur

Har du frågor om vårt sortiment?

Kontakta din säljare