Grisfoder

Vi har ett komplett foderprogram för suggor, smågrisar och slaktsvin. Vi har utökat med flera nya foder.

Vi erbjuder ett brett fodersortiment

Vi har ett brett fodersortiment för alla behov. I sortimentet finns både färdigfoder, koncentrat och premixer, fritt att välja vad som passar din besättning bäst. Vi erbjuder även ekologiska foder.

Att utfodra med ett smakligt foder som är optimalt sammansatt är en grundläggande förutsättning för att få ett bra produktionsresultat. Vi arbetar alltid med att hitta den ekonomiskt bästa lösningen i varje enskilt fall.

Våra fodersäljare inom grisfoder har stor kunskap och erfarenhet inom allt som rör utfodring. Vi finns tillgängliga att ständigt hitta foderrelaterade förbättringar i din produktion.

Har du frågor om vårt sortiment?

Kontakta din säljare.

Generic placeholder image

Ett foder anpassat för den moderna grisen

En ökad daglig tillväxt och högre leveransvikt på samma uppfödningstid är resultat som Erik Petterson ser sedan gården i Bläsinge började använda G-plus i fodret till sina avvänjnings- och tillväxtgrisar. Sedan våren 2017 har Erik även gått över till Swedish Agros nya aminosyraprofil på samtliga foderkategorier.  Ett optimalt anpassat foder ökar lönsamheten på gården genom friska djur med en god tillväxt.

Läs mer