Slakt


Swedish Top Slakt Bas
Swedish Top Slakt Bas är ett helfoder för fas två till slaktgrisar. Det kan används från 60-75kg-slakt och är ett foder med låg aminosyranivå. Swedish Top Slakt Bas också användas som ett enhetsfoder. Fodret har potential att ge en god köttansättning. Swedish Top Slakt Bas är också ett enhetsfoder till dig som har utegrisar/hobbyutegrisar där snabb tillväxt inte är prioriterat eller där aveln inte är anpassad för hög produktion. Samt till den produktion där det också tillkommer andra tillskott till grisens foderintag, som biprodukter från en industri eller överskott från trädgårdslandet.

Swedish Top Slakt Mellan
Swedish Top Slakt Mellan är ett helfoder till slaktgrisar. Det är bra anpassat för fas två till slaktgrisar 60-75 kg till slakt. Fodret kan också användas som ett enhetsfoder 30 kg till slakt, till dig med en produktion med lägre tillväxt. Swedish Top Slakt Mellan har en något lägre aminosyraprofil än Swedish Top Slakt Enhet. Fodret har potential att ge en god köttansättning. Fodret innehåller en bred bas med stabila råvaror som är framtagna för att uppfylla grisens tillväxtpotential och en god mag- och tarmhälsa.

Swedish Top Slakt Enhet​
Swedish Top Slakt Enhet​ är ett helfoder till slaktgrisar. Det är ett anpassat enhetsfoder för hög tillväxt. Det används från 30-45 kg till slakt och är ett foder med en högre aminosyraprofil som är anpassat för en god köttansättning. Fodret fungerar också bra till en fas ett till slaktgrisar 45 kg till 75 kg. Fodret innehåller en bred bas med stabila råvaror som är framtagna för att uppfylla grisens tillväxtpotential och en god mag- och tarmhälsa.

Swedish Top Slakt Pre
Swedish Top Slakt Pre är ett helfoder till för fas ett till slaktgrisar. Fodret kan användas från 30 kg till 60-75 kg och är ett foder med hög aminosyraprofil. Fodret har potential att ge en hög tillväxt under första fasen i slaktgrisstallet med god köttansättning. Fodret innehåller en bred bas med stabila råvaror som är framtagna för att uppfylla grisens tillväxtpotential och en god mag- och tarmhälsa.
 

Har du frågor om vårt sortiment?

Kontakta din säljare