Vitaminer


Vitaminer och spårämnen som kompletteringsfoder till grisar

Provital


Provital ABDE 
Provital ABDE ger ett allsidigt tillskott av vitaminer och spårämnen. Provital ABDE är i första hand avsett för grisar och andra enkelmagade djur. Provital ABDE används med fördel i samband med transport och omgruppering. Vid sjukdom bör alltid Provital ABDE ingå i behandlingen. För att stimulera brunst är ett tillskott av Provital ABDE ett säkert sätt att förbättra fruktsamheten. 
 

Provital E-15 
Provital E-15 ger ett extra tillskott av E-vitamin och selen och kan användas till alla djurslag. Extra E-vitamin krävs vid utfodring med färsk, syrad, lutad eller gastät lagrad spannmål. E-vitamin och selen fyller en viktig funktion för immunförsvaret. Tillskott hjälper ofta för att lösa problem med t.ex. fruktsamhet, muskeldegeneration eller sjukdom orsakad av stress.
 

Liqvita


Liqvita ACDEBK med selen
En bredspektra-produkt med vitaminerna A, C, D, E, B, K samt selen. Kan användas som ett generellt vitamintillskott, då det innehåller de mest väsentliga vitaminerna. Även bra till gyltor som utfodras länge på slaktgrisfoder.
 

Liqvita E-100 med selen
Ett syntetiskt E-vitamintillskott som hjälper till att stärka immunförsvar och kan minska sjukdomsfrekvensen i stallet. E-vitamin kan motverka plötsliga dödsfall samt svag eller dödfödd avkomma. Selen stöttar upp E-vitaminets funktioner. 5/15 liter.

Liqvita E-100 natur med selen
Den här produkten innehåller naturligt E-vitamin som är vattenupplösligt och har bättre upptag än syntetiskt E-vitamin. Rekommenderas till smågrisar första avvänjningsveckan. Hjälper till att stärka immunförsvar och kan minska sjukdomsfrekvensen i stallet. E-vitamin kan motverka plötsliga dödsfall samt svag eller dödfödd avkomma. Selen stöttar upp E-vitaminets funktioner.

Liqvita ADE60 med selen
Den här produkten är optimerad för att uppfylla behovet av de fettupplösliga vitaminerna A, D och E. A-,D- och E-vitaminer lagras i kroppen så detta tilskott ska inte tillsättas kontinuerligt.


Har du frågor om vårt sortiment?

Kontakta din säljare