Spannmål


Vi köper gärna din spannmål

Vi vill vara din valda affärspartner och handlar med spannmål i hela Sverige, köper från lantbrukare och levererar till svensk och europeisk kvarn-, foder- och spannmålsindustri. Vi köper både spannmål i skörd och lagerleverans över hela Sverige.

Det finns många olika kvaliteter och sätt att odla sin spannmål på. Viktigast för oss är att ni, vid försäljningen och leveransen, informerar om vilka insatser som är gjorda på fältet eller vid lagring av grödan. Detta görs vid kontraktstillfället och vid leveransen genom att fylla i leveranscertifikatet som alltid skall medfölja varje leverans.

Som lantbrukare finns ett antal olika alternativ när du ska sälja din spannmål till oss. Läs mer under kontraktsalternativ och kontakta din närmsta säljare så går vi igenom våra olika avtal och hittar det som passar dig.

Om du vill leverera din spannmål till oss i skörd, med eget ekipage, har vi följande mottagningsställen: Kalmar, Öland, Skattkärr, Säffle, Väse och Töreboda. På andra orter i Sverige hämtar vi med lastbil direkt på gård. Öppettider för våra mottagningställen hittar du här. För mer information om hämtning och mottagning - se Hämtning och mottagning av spannmål.